GroenLinks brengt met de bakfiets Hellendoornse kerstwensen over

GroenLinks gelooft dat de samenleving er beter van wordt als we ons meer in elkaar verplaatsen en samen voor meer verbinding zorgen. Er is in Hellendoorn, maar ook daarbuiten, immers meer dat ons bindt dan dat ons verdeelt. Om dat te onderstrepen, heeft GroenLinks Hellendoorn voor het komende weekend een kerstwensenactie opgezet.

Op zaterdag 16 december zal GroenLinks Hellendoorn aanwezig zijn op de kerstmarkt in Hellendoorn, en op zondag 17 december op de winterfair in Nijverdal. Mensen kunnen dan, geheel kosteloos, een kerstkaart schrijven aan iemand binnen de gemeente Hellendoorn die ze graag in het zonnetje willen zetten. GroenLinks zal dan voor de kerst al deze kerstkaarten bezorgen. Dat zal zoveel mogelijk gebeuren op de legendarische GroenLinks-bakfiets.

Deze traditionele bakfiets, die al heel oud is en al decennia lang eigendom is van de lokale afdeling van GroenLinks en haar voorgangers, is overigens speciaal voor de aankomende campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen gerestaureerd en van een fris uiterlijk voorzien.

GroenLinks hoopt zoveel mogelijk mensen te begroeten in Hellendoorn en Nijverdal dit weekend!