Nieuws

Eerste wethouder ooit voor GroenLinks Hellendoorn!

"Dat verklaar en beloof ik", Dennis op den Dries, Andre Oonk & Andy Struikenkamp spraken gisteravond deze eed uit! Hiermee mag Dennis zich nu wethouder noemen, André raadslid en Andy commissielid. Deze avond was extra bijzonder omdat Dennis de eerste wethouder voor GroenLinks Hellendoorn ooit is!

Lees verder

Hellendoorn op zondag 22 april in actie voor bijen en vlinders!

Op zondag 22 april is het nationale zaaidag. In het hele land worden tuinen en gemeentelijke groenstroken ingezaaid met bloemenmengsels. Hiervan profiteren onder andere bijen en vlinders, omdat het voedselaanbod vergroot wordt. Deze en andere insecten worden sterk bedreigd, onder andere door het gebruik van gifstoffen en het ontbreken van o.a. bloemrijke weilanden, bermen, groenstroken en tuinen.

Lees verder

Lokale muzikanten krijgen podium in GroenLinks Experience

Nijverdal – Op zondagmiddag 4 maart krijgen lokale Hellendoornse muzikanten een podium in de GroenLinks Experience aan de Grotestraat. Deze middag past in de gedachte van GroenLinks dat het mooiste in onze gemeente niet vanuit de politiek komt, maar vanuit de samenleving. Het is de taak van het gemeentebestuur om het beste uit de Hellendoornse gemeenschap naar boven te halen. En dat gaat op deze muzikale middag zeker lukken, met nu al een fantastische line-up!

Lees verder

Pagina's