Nieuws

GroenLinks bruist met GroenLinks Experience en grootste politieke feest ooit

GroenLinks Experience en grootste feest ooit!

GroenLinks Hellendoorn gaat voor verandering. Verandering naar een gemeente waarin niet alleen gepraat wordt over schone energie en een goed klimaat, maar waar we ook daadwerkelijk aan de slag gaan. Verandering naar een samenleving waar we mensen die moeilijker mee kunnen komen extra helpen in plaats van het steeds moeilijker maken. Bij deze ambities hoort natuurlijk ook een vernieuwende verkiezingscampagne. En die gaat er dan ook komen, met o.a. de GroenLinks Experience en het grootste politieke feest ooit gehouden in Hellendoorn.

Lees verder

GroenLinks brengt met de bakfiets Hellendoornse kerstwensen over

GroenLinks gelooft dat de samenleving er beter van wordt als we ons meer in elkaar verplaatsen en samen voor meer verbinding zorgen. Er is in Hellendoorn, maar ook daarbuiten, immers meer dat ons bindt dan dat ons verdeelt. Om dat te onderstrepen, heeft GroenLinks Hellendoorn voor het komende weekend een kerstwensenactie opgezet.

Lees verder

GroenLinks Hellendoorn komt opnieuw met alternatieve begroting

De fractie van GroenLinks Hellendoorn komt bij de vaststelling van de gemeentelijke begroting voor 2018 opnieuw met een alternatieve begroting. De fractie vindt het belangrijk dat bij geleverde kritiek ook doorgerekende alternatieven worden gepresenteerd. In de alternatieve begroting koerst GroenLinks onder andere op grote veranderingen op het gebied van armoedebestrijding, het begeleiden naar werk en schone energie. De partij laat tevens zien dat haar keuzes financieel beter uitpakken dan de keuzes van het college.

Lees verder

GroenLinks Hellendoorn lanceert Whatsapp-service!

App 'Verandering aan'

GroenLinks Hellendoorn trapt haar campagne af met een noviteit in de Hellendoornse politiek: een Whatsapp-service! Via dit kanaal brengt GroenLinks Hellendoorn alle geïnteresseerden als eerste op de hoogte van alle activiteiten van de partij in de raad, maar ook tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. En die campagne belooft groots te worden!

Lees verder

Geslaagde burendag Schumannstraat door coproductie bewoners, GroenLinks en college

Burendag Schumannstraat

Nijverdal – Dankzij een coproductie van bewoners, GroenLinks Hellendoorn en wethouder Thomas Walder is de burendag in de Schumannstraat in Nijverdal een groot succes geworden. Er zijn grote stappen gezet om de geliefde speeltuin in deze straat op te knappen. En dat terwijl de wensen van de buurtbewoners tot enkele maanden geleden met hun wensen met betrekking tot de speeltuin nog tegen een muur aan leken te lopen..

Lees verder

Pagina's