Nieuws

Hellendoorn op zondag 22 april in actie voor bijen en vlinders!

Op zondag 22 april is het nationale zaaidag. In het hele land worden tuinen en gemeentelijke groenstroken ingezaaid met bloemenmengsels. Hiervan profiteren onder andere bijen en vlinders, omdat het voedselaanbod vergroot wordt. Deze en andere insecten worden sterk bedreigd, onder andere door het gebruik van gifstoffen en het ontbreken van o.a. bloemrijke weilanden, bermen, groenstroken en tuinen.

Lees verder

Lokale muzikanten krijgen podium in GroenLinks Experience

Nijverdal – Op zondagmiddag 4 maart krijgen lokale Hellendoornse muzikanten een podium in de GroenLinks Experience aan de Grotestraat. Deze middag past in de gedachte van GroenLinks dat het mooiste in onze gemeente niet vanuit de politiek komt, maar vanuit de samenleving. Het is de taak van het gemeentebestuur om het beste uit de Hellendoornse gemeenschap naar boven te halen. En dat gaat op deze muzikale middag zeker lukken, met nu al een fantastische line-up!

Lees verder

GroenLinks bruist met GroenLinks Experience en grootste politieke feest ooit

GroenLinks Experience en grootste feest ooit!

GroenLinks Hellendoorn gaat voor verandering. Verandering naar een gemeente waarin niet alleen gepraat wordt over schone energie en een goed klimaat, maar waar we ook daadwerkelijk aan de slag gaan. Verandering naar een samenleving waar we mensen die moeilijker mee kunnen komen extra helpen in plaats van het steeds moeilijker maken. Bij deze ambities hoort natuurlijk ook een vernieuwende verkiezingscampagne. En die gaat er dan ook komen, met o.a. de GroenLinks Experience en het grootste politieke feest ooit gehouden in Hellendoorn.

Lees verder

GroenLinks brengt met de bakfiets Hellendoornse kerstwensen over

GroenLinks gelooft dat de samenleving er beter van wordt als we ons meer in elkaar verplaatsen en samen voor meer verbinding zorgen. Er is in Hellendoorn, maar ook daarbuiten, immers meer dat ons bindt dan dat ons verdeelt. Om dat te onderstrepen, heeft GroenLinks Hellendoorn voor het komende weekend een kerstwensenactie opgezet.

Lees verder

Pagina's