GroenLinks Experience en grootste feest ooit!
GroenLinks Experience en grootste feest ooit!

GroenLinks bruist met GroenLinks Experience en grootste politieke feest ooit

GroenLinks Hellendoorn gaat voor verandering. Verandering naar een gemeente waarin niet alleen gepraat wordt over schone energie en een goed klimaat, maar waar we ook daadwerkelijk aan de slag gaan. Verandering naar een samenleving waar we mensen die moeilijker mee kunnen komen extra helpen in plaats van het steeds moeilijker maken. Bij deze ambities hoort natuurlijk ook een vernieuwende verkiezingscampagne. En die gaat er dan ook komen, met o.a. de GroenLinks Experience en het grootste politieke feest ooit gehouden in Hellendoorn.

GroenLinks Experience

GroenLinks wil niet alleen maar vertellen over haar idealen, maar ze vooral ook laten beleven. Daarom wordt op zaterdag 20 januari de GroenLinks Experience geopend. Deze is gevestigd aan de Grotestraat 194A, in het voormalige pand van de Wibra. In de GroenLinks Experience kunnen mensen voor diverse zaken terecht. Natuurlijk kan er onder het genot van een kop koffie gesproken worden met de kandidaten van GroenLinks. Maar er is meer. Zo is er in het pand ook een expositie ingericht van lokale kunstenaars, waaronder mensen met een beperking. Daarnaast is er een conferentiefaciliteit, waar o.a. lezingen worden gegeven en films worden vertoond.  Hiervan kan ook gebruik worden gemaakt door inwoners die graag iets willen laten zien of beleven wat aan het verhaal van GroenLinks raakt.

Tenslotte zullen in de GroenLinks Experience diverse activiteiten worden georganiseerd, zoals een kinderrommelmarkt, een proeverij en een middag met singer-songwriters. Op deze manier wil GroenLinks laten zien dat de idealen van GroenLinks, zoals recycling &duurzaamheid, eerlijk voedsel en prikkelende kunst en cultuur niet beginnen in de politiek, maar bij onze inwoners.

De GroenLinks Experience zal op zaterdag 20 januari worden geopend door de jongste en de oudste kandidaat op de lijst van GroenLinks: Mike Knol (16) en Henk Koster (75). Als mensen zelf een lezing of een activiteit willen organiseren in de GroenLinks Experience, kan er contact met de partij worden opgenomen via hellendoorn@groenlinks.nl.

#wijhouden(van)eenfeestje

Onder het motto #wijhouden(van)eenfeestje geeft GroenLinks het grootste politieke feest dat ooit gehouden is in Hellendoorn. GroenLinks wil graag laten zien dat politiek niet alleen een saaie hobby van mensen van middelbare leeftijd in een grijs pak (de gemiddelde leeftijd van de Hellendoornse raad is momenteel 52), maar dat politiek van iedereen is. Bovendien is de democratie het waard om gevierd te worden!

Het evenement zal plaatsvinden op vrijdag 2 februari in Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers in Hellendoorn. Op deze avond zullen twee spetterende bands optreden: als eerste zal Elesteon de tent opschudden. Deze band bestaat uit jongeren uit onze eigen gemeente en heeft ondanks de leeftijd van de bandleden haar sporen in onze gemeente al aardig verdiend. Vervolgens is het aan Down at the Doctors om de planken uit het podium te laten krullen. Het zal deze vermaarde bluesrockband, die speelt in de traditie van de legendarische Dr. Feelgood, ongetwijfeld lukken om deze avond er één van epische proporties te laten zijn!

Natuurlijk kan er op deze avond op ontspannen wijze kennis worden gemaakt met de idealen en de kandidaten van GroenLinks Hellendoorn, maar niets moet, alles mag. Het doel van deze avond is het samenbrengen van verschillende mensen; er is immers meer dat ons verbindt dan dat ons verdeelt.

Het feest kent gratis toegang, maar het wordt wel op prijs gesteld wanneer mensen zich even aanmelden. Dat kan door een mail te sturen naar hellendoorn@groenlinks.nl en aan te geven met hoeveel personen u komt.

GroenLinks Hellendoorn is klaar voor een legendarische campagne met een hirtorische verkiezingsuitslag!