App 'Verandering aan'
App 'Verandering aan'

GroenLinks Hellendoorn lanceert Whatsapp-service!

GroenLinks Hellendoorn trapt haar campagne af met een noviteit in de Hellendoornse politiek: een Whatsapp-service! Via dit kanaal brengt GroenLinks Hellendoorn alle geïnteresseerden als eerste op de hoogte van alle activiteiten van de partij in de raad, maar ook tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. En die campagne belooft groots te worden!

Meedoen is simpel: iedereen die dat wil kan via Whatsapp het bericht ‘Verandering aan’ sturen naar telefoonnummer 06-44697462. Binnen enkele uren ontvang je dan het eerste bericht. Vervolgens houdt GroenLinks je met maximaal twee berichten per week als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Ook kunnen inwoners vragen stellen aan GroenLinks Hellendoorn. Stuur gewoon een Whatsapp-bericht en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord!

Lijsttrekker Dennis op den Dries: “Meer dan ooit willen we mensen betrekken bij de politieke besluitvorming en dus ook bij onze campagne. De democratie verandert. Samen met onze inwoners willen we Hellendoorn ook veranderen. We willen in Hellendoorn werken aan schone energie, eerlijk delen en een open en vrije samenleving. Daar hebben we iedereen bij nodig. Deze Whatsapp-service draagt daar uitstekend aan bij.”