Lokale muzikanten krijgen podium in GroenLinks Experience

Nijverdal – Op zondagmiddag 4 maart krijgen lokale Hellendoornse muzikanten een podium in de GroenLinks Experience aan de Grotestraat. Deze middag past in de gedachte van GroenLinks dat het mooiste in onze gemeente niet vanuit de politiek komt, maar vanuit de samenleving. Het is de taak van het gemeentebestuur om het beste uit de Hellendoornse gemeenschap naar boven te halen. En dat gaat op deze muzikale middag zeker lukken, met nu al een fantastische line-up!

Zo zullen de bekende Nijverdalse muzikanten Jan Niewold en Richard Freie komen optreden. Deze Nijverdallers met een schat aan podiumervaring staan garant voor een muzikaal hoogstaande zondagmiddag! Daarnaast zullen ook Remco Paalman en het duo 2TuneUp, bestaande uit Loreen Jansen en Daan Hannink het podium beklimmen. Voor wie ook muzikaal van zich wil laten horen, is er nog beperkt ruimte. Hiervoor kan een mail worden gestuurd naar hellendoorn@groenlinks.nl.

Iedereen die wil komen genieten van deze muzikale zondagmiddag is van harte welkom in de GroenLinks Experience (de voormalige Wibra). De toegang is gratis! De deuren gaan open om 13.30 uur en we beginnen om 14.00 uur.